Rosenkrantz’ gate 20, 0160 Oslo, Norge
E-post: post@plus-revisjon.no / Tel: +47 23 03 91 60

Revisjonstjenester

Vi leverer revisjonstjenester med profesjonalitet, troverdighet og rask responstid. Dette oppnår vi med drevne revisorer og stabile revisjonsteam som engasjerer seg i kundens forretningsprosesser.

Vi opererer i de fleste bransjer herunder, handelsvirksomhet, tjenesteytende, IT, eiendom, entreprenører, finansforetak mv.

Våre kunder strekker seg fra små eierstyrte virksomheter til børsnotert foretak
underlagt strenge rapporteringskrav og aktører med kompliserte forretningsmodeller. Vi støtter også kunder med internasjonale forgreninger og er konsernrevisor for disse.

Enten det gjelder norske regnskapsstandarder eller IFRS hjelper vi våre klienter med kvalitetssikring av den finansielle rapporteringen.

Som revisjonsselskap er vi underlagt strenge krav til kvalitetskontroll og uavhengighet gitt ved lov og bransjestandarder. Vi er medlem av Den Norske Revisorforeningen.

Våre tjenester

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle