Vårt team

Bent Wessel Eide

Partner / Daglig leder

Bent er daglig leder, partner og statsautorisert revisor. Både fra tiden i EY og Plus Revisjon har Bent bred erfaring fra revisjon av virksomheter av ulik størrelse i en rekke bransjer. Spesielt fokus er på handelsvirksomheter, IT virksomheter, tjenesteytende næring og revisjon av IFRS-rapporterende børsnotert foretak. Han har betydelig kompetanse og erfaring som rådgiver innen områdene verdsettelse, due diligence og transaksjonsstøtte.

Kolbjørn Framhus

Partner

Kolbjørn er partner i Plus Revisjon og har opprinnelig bakgrunn fra KPMG. Med over 30 års erfaring med revisjon innen et variert sett av bransjer, tilfører Kolbjørn Plus Revisjon dybde og bredde til fordel for våre kunder. Som ansvarlig partner betjener Kolbjørn en bred portefølje og bistår våre kunder innen revisjon og transaksjonsstøtte.

Gard Greger Kjærland Olsen

Senior Manager

Gard har erfaring med revisjon fra de fleste bransjer, med tidligere bakgrunn fra EY. I Plus Revisjon fokuserer Gard på IFRS og verdsettelser og er kundeansvarlig for børsnotert foretak. Gard er utdannet Master i Finans fra OsloMet, Master i Regnskap og Revisjon fra Norges Handelshøyskole og har Befalsskole fra Sjøforsvaret.

Sascha Alexander Markovski

Manager

Med over 20 års revisjonserfaring har Sacha tung kompetanse på våre tjenesteområder; revisjonstjenester, transaksjonsstøtte og verdsettelse. Sascha er også en relasjonsbygger med et lojalt nettverk av klienter og kontakter, som skaper det sømløse samarbeidet våre kunder verdsetter. Sacha er revisorutdannet fra BI.

Janne Bull

Manager

Janne er et godt eksempel på hvordan dyp forretningsforståelse, høy teknisk kompetanse og tett oppfølging, medfører lojale kunder. I Plus Revisjon fokuserer Janne på kunder med kompliserte regulatoriske rammeverk og utfordrende konsernstrukturer.

Prabhjot Gill

Manager – Registrert revisor

Med ti år som revisor har Prabhjot bred erfaring fra de fleste bransjer. Med høy kompetanse, godt humør og gode kommunikasjonsegenskaper, er Prabhjot en viktig samarbeidspartner for våre kunder. Prabhjot er utdannet revisor fra BI.

Charlotte Holwech

Manager – Registrert revisor

Charlotte er registrert revisor og autorisert regnskapsfører med tidligere erfaring fra Partner Revisjon. Hun har bred erfaring og i Plus Revisjon fokuserer Charlotte på et variert sett av kunder fra større konsern til mindre foretak. Charlotte er utdannet ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Jin Egil Aas-Eng

Senior Associate

Jin Egil har lang erfaring med regnskap og revisjon fra varierte selskaper. Jin Egil har også sterk digital kompetanse og erfaring med relevante programmeringsspråk og automatiseringsrutiner. Jin Egil er utdannet bachelor i regnskap og revisjon og er Siv. Ing. Kjemi med fordypning i bioteknologi fra NTNU.

Tom Sverre Bang

Ansvarlig revisor

Tom Sverre Bang kom til Plus Revisjon i forbindelse med oppkjøp i 2019. Tom Sverre er ansvarlig revisor for en bred kundeportefølje og er med sin erfaring en ressurs for Plus Revisjon.

Revisjonstjenester, verdsettelser og transaksjonsstøtte

Kontakt oss for en prat om din virksomhet og dine behov!
Kontakt oss