Vårt team

Bent Wessel Eide

Partner / Daglig leder

Bent er daglig leder, partner og statsautorisert revisor. Både fra tiden i EY og Plus Revisjon har Bent bred erfaring fra revisjon av virksomheter av ulik størrelse i en rekke bransjer. Spesielt fokus er på handelsvirksomheter, IT virksomheter, tjenesteytende næring og revisjon av IFRS-rapporterende børsnotert foretak. Han har betydelig kompetanse og erfaring som rådgiver innen områdene verdsettelse, due diligence og transaksjonsstøtte.

Kolbjørn Framhus

Partner

Kolbjørn er partner i Plus Revisjon og har opprinnelig bakgrunn fra KPMG. Med over 30 års erfaring med revisjon innen et variert sett av bransjer, tilfører Kolbjørn Plus Revisjon dybde og bredde til fordel for våre kunder. Som ansvarlig partner betjener Kolbjørn en bred portefølje og bistår våre kunder innen revisjon og transaksjonsstøtte.

Gard Greger Kjærland Olsen

Senior Manager

Gard har erfaring med revisjon fra de fleste bransjer, med tidligere bakgrunn fra EY. I Plus Revisjon fokuserer Gard på IFRS og verdsettelser og er kundeansvarlig for børsnotert foretak. Gard er utdannet Master i Finans fra OsloMet, Master i Regnskap og Revisjon fra Norges Handelshøyskole og har Befalsskole fra Sjøforsvaret.

Steffen Larsen

Manager

Med over 12 års revisjonserfaring fra Crowe Horwath AS og BDO AS har Steffen opparbeidet bred bransjekunnskap og lang erfaring fra rådgivning innen regnskap og skatt, samt kapitaltransaksjoner og omorganiseringer. Steffen er også en relasjonsbygger med fokus på tett oppfølging av klienter og kontakter, som skaper et god grunnlag for samarbeidet og merverdi for våre kunder. Steffen er revisorutdannet fra OsloMet.

Janne Bull

Manager

Janne er et godt eksempel på hvordan dyp forretningsforståelse, høy teknisk kompetanse og tett oppfølging, medfører lojale kunder. I Plus Revisjon fokuserer Janne på kunder med kompliserte regulatoriske rammeverk og utfordrende konsernstrukturer.

Prabhjot Gill

Manager – statsautorisert revisor

Med ti år som revisor har Prabhjot bred erfaring fra de fleste bransjer. Med høy kompetanse, godt humør og gode kommunikasjonsegenskaper, er Prabhjot en viktig samarbeidspartner for våre kunder. Prabhjot er utdannet revisor fra BI.

Marius Hestnes

Manager

Marius har erfaring med revisjon av børsnoterte selskaper, konsern, og mindre norske foretak, med tidligere bakgrunn fra EY. Marius er utdannet Master i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI.

Revisjonstjenester, verdsettelser og transaksjonsstøtte

Kontakt oss for en prat om din virksomhet og dine behov!
Kontakt oss