Rosenkrantz’ gate 20, 0160 Oslo, Norge
E-post: post@plus-revisjon.no / Tel: +47 23 03 91 60
Bent Wessel Eide
PARTNER / DAGLIG LEDER

Bent er daglig leder, partner og statsautorisert revisor. Både fra tiden i EY og Plus Revisjon har Bent bred erfaring fra revisjon av virksomheter av ulik størrelse i en rekke bransjer. Spesielt fokus er på handelsvirksomheter, IT virksomheter, tjenesteytende næring og revisjon av IFRS-rapporterende børsnotert foretak. Han har betydelig kompetanse og erfaring som rådgiver innen områdene verdsettelse, due diligence og transaksjonsstøtte.

Gard Greger Kjærland Olsen
PARTNER

Gard har erfaring med revisjon fra de fleste bransjer, med tidligere bakgrunn fra EY. I Plus Revisjon fokuserer Gard på IFRS og verdsettelser og er kundeansvarlig for børsnotert foretak. Gard er utdannet Master i Finans fra OsloMet, Master i Regnskap og Revisjon fra Norges Handelshøyskole og har Befalsskole fra Sjøforsvaret.

Håvard Gjerding-Smith
PARTNER

Håvard har 20 års bred erfaring innenfor revisjon og rådgivning av små og mellomstore virksomheter, fra Crowe Horwath AS og BDO AS. De siste årene har hovedfokus vært på bygg og anleggsbransjen, handel, konsulentvirksomheter, barnehager og idrettslag. I tillegg har Håvard erfaring innenfor ulike typer rådgivningstjenester herunder omstrukturering av virksomhet, utarbeidelse av konsernregnskap, kapitalendringer, stiftelser, avvikling, skattefunn og andre attestasjonstjenester.

Prabhjot Gill
SENIOR MANAGER

Med ti år som revisor har Prabhjot bred erfaring fra de fleste bransjer. Med høy kompetanse, godt humør og gode kommunikasjonsegenskaper, er Prabhjot en viktig samarbeidspartner for våre kunder. Prabhjot er utdannet revisor fra BI.

Steffen Larsen
SENIOR MANAGEr

Med over 12 års revisjonserfaring fra Crowe Horwath AS og BDO AS har Steffen opparbeidet bred bransjekunnskap og lang erfaring fra rådgivning innen regnskap og skatt, samt kapitaltransaksjoner og omorganiseringer. Steffen er også en relasjonsbygger med fokus på tett oppfølging av klienter og kontakter, som skaper et godt grunnlag for samarbeidet og merverdi for våre kunder. Steffen er revisorutdannet fra OsloMet.

Marius Hestnes
MANAGER

Marius har erfaring med revisjon av børsnoterte selskaper, konsern, og mindre norske foretak, med tidligere bakgrunn fra EY. Marius er utdannet Master i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI.

Brede Hetlevik
MANAGER

Brede har erfaring med revisjon av store og små foretak, med fokus på tett kontakt og oppfølging av kunder. Brede har tidligere erfaring fra SLM Revisjon, og er utdannet revisor fra Universitet ved OsloMet.

Janne Bull
MANAGER

Janne er et godt eksempel på hvordan dyp forretningsforståelse, høy teknisk kompetanse og tett oppfølging, medfører lojale kunder. I Plus Revisjon fokuserer Janne på kunder med kompliserte regulatoriske rammeverk og utfordrende konsernstrukturer.

Weronika Roszczyk
Senior Associate

Weronika er utdannet revisor fra Handelhøyskolen BI og kommer opprinnelig fra Polen. Weronika har erfaring med revisjon av små og mellomstore foretak, mindre konsern, med tidligere erfaring fra Blom & Fossan AS.

Shiyao Zhong
Senior Associate

Shiyao er opprinnelig fra Kina og utdannet i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI. Med tidligere bakgrunn fra BDO AS har Shiyao erfaring med revisjon av små og mellomstore bedrifter, innen bygg og anleggsbransjen, tjeneste og eiendomsbransjen.

Gisela Johansen
Senior Associate

Gisela er statsautorisert revisor med bred erfaring i revisjon av små og mellomstore selskaper. Gisela har revisjonsutdanningen fra Handelshøyskolen BI.

Ingrid Vaksvik
MANAGER

Ingrid er statsautorisert revisor med bred erfaring innen revisjon av små og mellomstore selskaper. Far tidligere har Ingrid bakgrunn fra Skatteetaten og er utdannet revisor fra OsloMet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.